4 annosta

Beef Tataki salaatti

Ainesosat

400 g mureaa naudanlihaa
Marinadi:
2 rkl Mrs Cheng’s Japanilainen soijakastike
2 rkl miriiniä
3 rkl valkoviiniä
2 kpl valkosipulinkynsiä, ohuiksi viipaloitu
2 kpl salaattisipulia, ohuiksi viipaloitu
1 tl seesamiöljyä
Ponzukastike:
1 rkl puristettua sitruunamehua
1 rkl puristettua limemehua
4 rkl Mrs Cheng’s Japanilainen soijakastike
1 tl hienonnettua valkosipulia
1 tl hienoksi raastettua inkivääriä
Lisäksi: Salaattivihanneksia, retiisejä, sokeriherneitä

Valmistus

Sekoita Ponzukastikkeen ainekset, ja aseta jääkaappiin odottamaan.

Sekoita marinadin ainekset, laita lihan kanssa marinointipussiin ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Nosta liha marinadista ja ruskista joka puolelta. Aseta liha yhdessä marinadin kanssa uunivuokaan. Jälkipaista uunissa 110° toivottuun kypsyysasteeseen. Lisää marinadia lihan päälle paistamisen aikana. Suosittelemme lihan kypsyysasteeksi medium/rare. Käytä apuna paistomittaria. Lopeta paistaminen kun paistomittari näyttää lihan ydinlämpötilaksi 56 astetta.

Anna lihan levähtää paistamisen jälkeen 10 minuuttia ennen viipalointia. Tarjoile liha salaatin päällä yhdessä ponzukastikkeen kanssa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.