6 annosta

Char Sui

Ainesosat

1 kg porsaan Sirloin-paisti, kokonainen, luuton
Marinadi:
2 rkl hienoksi raastettua inkivääriä
2 rkl hienonnettua sipulia
0,75 dl Mrs Cheng’s Kiinalainen soijakastike (Mushroom soy)
0,75 dl sokeria
1 rkl Toch of Taste Kanafondia
2 kpl tähtianista
1 tl puristettua limemehua
1 pala kanelitankoa
5 kpl mausteneilikkaa

Valmistus

Sekoita kaikki marinadin ainekset.

Aseta lapapaisti marinointipussiin ja anna marinoitua jääkaapissa yhden vuorokauden.

Laita marinoitu liha uunivuokaan yhdessä marinadin kanssa. Paista lihaa uunissa, 175° n 1-1,5 tuntia kunnes liha on läpikypsää ja mureaa. Valuta marinadia lihan päälle paistamisen aikana.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.