6 annosta

Char Sui

Ainesosat

1 kg porsaan Sirloin-paisti, kokonainen, luuton
Marinadi:
2 rkl hienoksi raastettua inkivääriä
2 rkl hienonnettua sipulia
0,75 dl Mrs Cheng’s Kiinalainen soijakastike (Mushroom soy)
0,75 dl sokeria
1 rkl Toch of Taste Kanafondia
2 kpl tähtianista
1 tl puristettua limemehua
1 pala kanelitankoa
5 kpl mausteneilikkaa

Valmistus

Sekoita kaikki marinadin ainekset.

Aseta lapapaisti marinointipussiin ja anna marinoitua jääkaapissa yhden vuorokauden.

Laita marinoitu liha uunivuokaan yhdessä marinadin kanssa. Paista lihaa uunissa, 175° n 1-1,5 tuntia kunnes liha on läpikypsää ja mureaa. Valuta marinadia lihan päälle paistamisen aikana.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.