8 annosta
60 minuuttia

Curry-kasvispiirakka

8-10 henkilön buffetti

Ainesosat

Piirakkapohja, valmis tai itse tehty
2 dl kookosmaitoa
1 tlk Mrs Cheng's Thai Red Curry -aterikastiketta
6 munaa
1 parsakaali
250 g tofua
1 punainen paprika
1-3 rkl sriracha-kastiketta

Valmistus

  1. Esipaista piirakkapohjaa 200-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia.
  2. Pilko parsakaali, paprika ja tofu pieniksi paloiksi. Sekoita yhteen kookosmaito, ateriakastike ja kananmunat.
  3. Kaada seos piirakkapohjan päälle yhdessä vihannesten ja tofun kanssa.
  4. Paista uunin keskitasossa ensin 200° asteessa, jonka jälkeen laske lämpötila 150°. Jatka paistamista kunnes piirakan täyte on hyytynyt, n. 30-40 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.