4 annosta
55 minuuttia

Grillikasvikset

Grillatut kasvikset sopivat erinomaisesti lihan, kanan ja kalan seuraksi. Tai miksei myös kevyenä kasvisruokana hyvän kastikkeen kanssa. Grillikasvikset saavat ihanaa makua aasialaisittain maustetusta marinadista, johon tulee valkosipulia, inkivääriä, japanilaista soijaa ja gochujang-chilitahnaa. Lisää päälle halutessasi pähkinöitä tai siemeniä lisärapeutta tuomaan.

Ainesosat

1 kg kasviksia, esim. parsakaali, pak choi, sipuli, paprika ja kesäkurpitsa
Marinadi:
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
1 rkl Gochujang-chilitahnaa
1 tl seesamiöljyä
3 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 rkl ruokokidesokeria
2 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
2 rkl öljyä

Valmistus

  1. Sekoita marinadin ainekset kulhossa ja mausta fondilla, chilitahnalla ja suolalla.
  2. Viipaloi kasvikset ja laita ne tilavaan kulhoon.
  3. Kaada kasvisten joukkoon marinadi ja kääntele niin, että kaikki kasvikset saavat kunnolla maustua. Anna marinoitua 30 min.
  4. Grillaa varovaisella lämmöllä kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet ja saaneet hienon värin. Nostele valmiit grillikasvikset tarjoiluvadille.

Vinkki! Jos käytät ”kiinteitä” kasviksia tai juureksia, keitä niitä pikaisesti kiehuvassa vedessä muutama minuutti ennen grillausta. Lisärapeutta saat lisäämällä kasvisten sekaan jyviä tai pähkinöitä.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.