1 pussi baby leaves -salaattisekoitusta (esim. babypinaattia, vuonankaalia, rucolaa...)
Liemeen:
2 pientä sipulia
1 l vettä
2 dl riisiviinietikkaa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
Soijamajoneesi:
4 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
2 dl majoneesia
Kurkkusalaatti:
1 kurkku
2 rkl seesaminsiemeniä
1 tl seesamiöljyä
1 rkl puristettua sitruunan mehua
1 rkl rypsiöljyä
Valmistus
Leikkaa lohi ja laita palat pieneen vuokaan. Kiehauta liemen ainekset ja keitä muutama minuutti. Kaada kuuma liemi lohen päälle ja peitä kannella tai muovikelmulla. Anna lohen tekeytyä vuoassa huoneenlämmössä 30 minuuttia ja sen jälkeen jääkaapissa tunnin ennen tarjoilua.
Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi ja mausta seesamisiemenillä ja -öljyllä, sitruunalla ja rypsiöljyllä. Mausta suolalla ja anna kurkkusalaatin tekeytyä hetki.
Sekoita kulhossa majoneesi ja soija.
Nosta lohi vuoasta tarjoiluvadille (varmista, että se on läpikypsä), ripottele päälle soijamajoneesia ja tarjoile yhdessä kurkkusalaatin ja salaatinlehtien kanssa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.