4 annosta

Kana Adobo

Ainesosat

600 g kanan koipia
1 dl pilkottua sipulia
2 rkl öljyä
Marinadi:
6 rkl Mrs Cheng’s Japanilainen soijakastike
3 rkl valkoviinietikkaa
5 kpl valkosipulinkynsiä, viipaloitu
1,5 rkl ruokosokeria
Tarjoiluun:
4 annosta keitettyä riisiä
Pähkinöitä ja siemeniä, hienonnettuna

Valmistus

Sekoita marinadin ainekset. Laita kana ja marinadi marinointipussiin ja siirrä jääkaappiin yön yli. Ota kana pois marinadista (säästä marinadi).

Ruskista kanaa öljyssä, lisää sipuli ja ruskista vielä muutaman minuutin. Mausta mustapippurilla.

Lisää marinadi ja 1 dl vettä paistinpannuun. Peitä kannella tai alumiinifoliolla. Anna kiehua hiljalleen n. 30 minuuttia kunnes kana on kypsää ja mureaa. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Tarjoile riisin kanssa. Lisää annoksen päälle hienonnettuja pähkinöitä ja siemeniä.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.