BLT-kerrosleivät japanilaisittain! Katsu Sando -leipiin tulee kaksoisleivitettyä broileria, pekonia, tomaattia ja salaattia. Kokonaisuus viimeistellään teriyakikastikkeella ja tarjoillaan höyryävän kuumana.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
400 g broilerin reisi- tai rintafileetä
1 dl vehnäjauhoja
2 munaa
2 dl pankojauhoja
Öljyä paistamiseen
Tarjoiluun:
8 paahtoleipää (paahdettuina)
4 dl coleslaw’ta
200 g paistettua pekonia
4 tomaattia
4 isoa salaatinlehteä
Teriyakikastiketta, ks. resepti alta
4 kpl syömäpuikkoja
Valmistus
Nuiji broileri ohuiksi, n. 1 cm ”pihveiksi” ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
Kaksoisleivitä ne ensin vehnäjauhoissa, sitten vispatuissa kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa.
Paista broileri reilussa määrässä öljyä ja laita se sen jälkeen hetkeksi kuivumaan talouspaperin päälle.
Kasaa paahtoleivät, salaatti, tomaatti, pekoni, coleslaw ja kana kerrosleiviksi. Jaa kahtia ja pistä syömäpuikot kerrosleivän läpi.
Levitä päälle teriyakikastiketta ja tarjoile katsu-leivät höyryävän kuumina.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.