2 rkl Hoisin-kastiketta, valmiina tai katso resepti Mrs Cheng´s sivuilta
1 rkl sokeria
2 tl maissitärkkelystä
Tarjoilua varten:
4 annosta keitettyä riisiä
Keitetty parsakaali lisukkeena
Valmistus
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja laita sivuun.
Ripottele maissitärkkelystä kanojen päälle ja kääntele hyvin niin että peittyvät kauttaaltaan jauhoon, ravista ylimääräinen pois.
Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai wokissa ja paista kanaa pienemmissä erissä, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.
Kun kaikki kana on paistettu, kaada pannuun jäänyt öljy pois.
Lisää pannuun inkivääri, valkosipuli ja chilihiutaleet ja anna paistua yhdessä kanan kanssa 1 minuutti.
Sekoita joukkoon kastike, anna kiehua samalla varovasti sekoittaen. Mausta soijalla, sokerilla, etikalla ja suolalla. Ripottele kanan pinnalle seesaminsiemeniä ja tarjoile keitetyn riisin ja parsakaalin kanssa.
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.