4 annosta

Korealainen paistettu kana

Ainesosat

600 g kanankoipia
Öljyä friteeraamiseen
Mausteseos:
1 tl chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 rkl sipulijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
0,5 dl maissitärkkelystä
Friteeraustaikina:
1,5 dl maissitärkkelystä
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 rkl leivinjauhetta
3 dl jäävettä
Kastike:
1 dl Mrs Cheng’s Japanilainen soijakastike
3 rkl Gochujang-tahnaa
1,5 rkl riisiviinietikkaa
2 tl tomaattipyreetä
1 dl fariini- tai muscovadosokeria
Tarjoiluun:
Pikkelöityjä kasviksia, riisiä, paahdettuja siemeniä ja pähkinöitä.

Valmistus

Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta. Laita sivuun.

Sekoita mausteseoksen ainekset. Jaa kanankoivet kolmeen osaan ja mausta mausteseoksella.

Sekoita friteeraustaikinan ainekset. Kasta kanapalat taikinassa ja friteeraa kullanruskeaksi ja kokonaan kypsäksi.

Kaada lopuksi kastike kanan päälle ja tarjoile riisin, vihannesten ja siementen kanssa.

 

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.