4 annosta
30 minuuttia

Korealainen tartarpihvi – yukhoe

Ainesosat

400 g naudan ulkofileetä, flank steakia (kuvetta) tai muuta naudanlihaa
12 kpl salaatinlehtiä
1 päärynä ohuina suikaleina
4 rkl paahdettua sipulia
4 kpl retiisiä
vihanneskrassia tai vesikrassia koristeluun
2 rkl majoneesia, mielellään Kewpie-majoneesia
4 kananmunan keltuaista
4 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
Marinadi:
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1-2 tl seesamiöljyä
1 tl valkosipulia hienonnettuna
1 tl inkivääriä raasteena
2 rkl kevätsipulia hienonnettuna
1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
1-3 tl gochujang-chilitahnaa

Valmistus

  1. Sekoita marinadin ainekset kulhossa.
  2. Hienonna tai jauha liha karkeasti.
  3. Mausta liha marinadilla sekä suolalla ja pippurilla.
  4. Riko kananmunat ja laita ne marinoitumaan soijaan.
  5. Laita salaatinlehdet bento-laatikkoon tai lautaselle.
  6. Muotoile lihasta neljä pihviä ja nosta ne salaatinlehden päälle.
  7. Kasaa kananmunan keltuaiset pihvien päälle ja koristele päärynäsuikaleilla, krassilla, paahdetulla sipulilla ja parilla pirskautuksella majoneesia.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.