4 annosta
40 minuuttia

Korealaiset lihapullat

Korealaiset lihapullat ovat herkullinen versio perinteisistä lihapullista, joissa maistuu inkivääri ja chili.

Ainesosat

500 g kanan jauhelihaa
1 dl kermaa
4 rkl korppujauhoa
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
2-4 rkl korealaista Gochujang -chilitahnaa
Glaseerauskastike:
1 rkl riisiviinietikkaa
3 rkl mango chutneyta
2 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
1-2 tl tuoretta inkivääriä raasteena
4 annosta keitettyä jasmiiniriisiä
1 pak choi

Valmistus

  • Valmista ensin glaseerauskastike sekoittamalla kastikkeen ainekset huolellisesti kulhossa.
  • Sekoita erillisessä isossa kulhossa kerma, valkosipuli, soija, korppujauhot sekä chilitahna.
  • Lisää kanan jauheliha ja sekoita tasaiseksi lihapullataikinaksi. Anna levätä 30 minuuttia jääkaapissa.
  • Pyörittele taikinasta pieniä lihapullia, paista ne öljyssä ja lisää lopuksi pannulle glaseerauskastike. Jatka paistamista, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
  • Tarjoile lihapullat pak choin ja riisin kera.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.