Kra Pao jasmiiniriisillä, jauhelihalla ja pavuilla
Kra Pao on maukas Stir fry -wokkiruoka. Se tarjoillaan jauhelihan kera, joka paistetaan chilin, valkosipulin ja papujen kanssa ja maustetaan osterikastikkeella, soijalla, kalakastikkeella, sokerilla ja limellä. Tarjoile jasmiiniriisin ja paistetun kananmunan kera.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
600 g jauhelihaa (kanaa, possua, nautaa tai kasvisvaihtoehto)
1–3 tl tuoretta chiliä, hienonnettuna
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 sipuli, hienonnettuna
250 g papuja, esim. vihreitä papuja
4 rkl osterikastiketta
4 rkl Mrs Cheng’s Japanese Soya
2 tl kalakastiketta
2 tl sokeria
2 tl puristettua limeä
1 rkl öljyä
2 dl basilikaa, mieluiten pyhä basilikaa (Tulsi) tai thaibasilikaa, mutta tavallinen basilika käy myös
4 paistettua kananmunaa
Jasmiiniriisiä tarjoiluun
Valmistus
Paista jauheliha murumaiseksi öljyssä.
Lisää chili, valkosipuli, pavut ja sipuli, ja anna paistua vielä hetken.
Mausta osterikastikkeella, soijalla, kalakastikkeella, sokerilla ja limellä.
Sekoita joukkoon basilikanlehdet ja tarjoile paistetun kananmunan ja riisin kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.