Klassinen kanawok-ruoka, joka on täydellinen makuyhdistelmä suolaista, makeaa ja vahvoja makuja. Kana on paistettu paprikan, valkosipulin, inkiväärin ja salaattisipulin kanssa. Ruoka saa makunsa muun muassa Sichuanin pippurista, soijasta ja etikasta. Tarjoile riisin ja Mrs Cheng´s soijan kanssa!
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1 dl Mrs Cheng´s japanilaista soijaa
2 rkl riisiviinietikkaa
0,5 rkl sokeria
1,5 rkl maissitärkkelystä
600 g kananrintaa ilman nahkaa, pilkottuna
2 tl seesamiöljyä
2 rkl öljyä
1 kpl punainen paprika, kuutioituna
1 kpl vihreä paprika, kuutioituna
3 kpl salaattisipulia, leikattu
2 dl cashewpähkinöitä
2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
2 rkl hienonnettua valkosipulia
1-3 tl Sichuan-pippuria
4 annosta keitettyä riisiä
Valmistus
Liuota maissitärkkelys 0,5 dl soijaa. Lisää kana, sekoita hyvin ja anna marinoitua vähintään 15 minuuttia.
Sekoita loput soijasta etikan, sokerin, seesamiöljyn ja 0,5 dl vettä kanssa ja laita sivuun.
Nostele kanat siivilään ja anna ylimääräisen nesteen valua.
Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja paista kanaa kypsäksi ja kauniin väriseksi.
Nostele kanat lautaselle ja paista paprikaa samassa pannussa noin minuutti.
Lisää valkosipuli, inkivääri, salaattisipuli, Sichuan-pippuri ja pähkinät, anna kiehua 30 sekuntia.
Nostele kanat takaisin pannuun ja kaada päälle kastike. Anna kiehua ja hauduta muutama minuutti.
Tarjoile keitetyn riisin ja soijakastikkeen kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.