4 annosta

Laab Gai

Laab Gai eli Larb Gai on raikas, mausteinen ja hieman hapan jauheliharuoka, joka tarjoillaan salaatinlehdeltä tai keitetyn riisin kanssa. Mieluiten hyvien lisukkeiden, kuten kaalin ja limen kanssa.

Ainesosat

400 g broilerin jauhelihaa
3 rkl kanalientä (kotitekoista tai tiivisteestä)
1 rkl kalakastiketta
2 rkl limemehua
1 tl sokeria
2 rkl Mrs Cheng´s japanilaista soijaa
1 pieni salottisipuli ohuiksi viipaloituna
1-5 maustemittaa chilijauhetta
3 rkl paahdettua riisijauhetta
4 kpl salaattisipulia ohuiksi viipaloituna
1 ruukku korianteria hienonnettuna (voidaan korvata persiljanlehdillä)
1 nippu mintunlehtiä silputtuna
Tarjoilua varten:
4 annosta keitettyä riisiä
Kaali, viipaloitu
Lime-viipaleet
Tai Salaatin lehtiä, Lime-viipaleet

Valmistus

  1. Laita liemi laakeaan paistinpannuun, anna kiehua ja murenna joukkoon kanan jauheliha. Anna kypsyä, kunnes se on kypsää ja kaada sitten kulhoon.
  2. Sekoita joukkoon kalakastike, lime, sokeri, soija, sipuli, chilijauhe, riisijauhe, salaattisipuli ja yrtit. Sekoita hyvin ja maista.
  3. Tarjoa jauheliha keitetyn riisin kanssa tai salaatinlehdeltä.

Riisijauhe

  1. Paahda jasmiiniriisiä kuivalla paistinpannulla.
  2. Anna paahtua samalla sekoittaen noin 10 minuuttia, kunnes se muuttuu kullanruskeaksi.
  3. Siirrä huhmareeseen tai maustemyllyyn.
  4. Jauha paahdettu riisi hienoksi jauheeksi.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.