Kokeile tätä jännittävää fuusioruokaa! Mehevän aasialaisittain maustetun lihamurekkeen glaseerauskastikkeessa maistuvat herkullinen chili, hunaja, soija ja lime. Tarjoile keitettyjen sokeriherneiden kera.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
Mureke:
1 kg sika-nauta jauhelihaa
2 kevätsipulia ohuina siivuina
1 rkl inkivääriä raasteena
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
1 dl korppujauhoja
1 muna
2 rkl Mrs Cheng's Mushroom -soijaa
Glaseerauskastike:
1 rkl öljyä
1 rkl inkivääriä raasteena
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
1-3 tl punaista chiliä hienonnettuna
3 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
3 rkl vettä
2 rkl hunajaa
1 rkl limeä
1 rkl perunajauhoja
Tarjoiluun:
sokeriherneitä
Valmistus
Yhdistä murekkeen ainesosat ja mausta suolalla ja pippurilla. Koepaista lusikallinen taikinaa ja tarkista maku.
Levitä tai muotoile mureketaikina tasaisesti voideltuun vuokaan tai uunipellille leivin paperin päälle. Paista uunin keskitasolla 175 °C:ssa 40-50 minuuttia.
Valmista sillä välin glaseerauskastike. Kuullota valkosipulia, inkivääriä ja chiliä muutama minuutti kattilassa.
Yhdistä muut ainesosat, lisää ne kattilaan ja kiehauta. Mausta soijalla ja limellä.
Kun mureke on kypsää, ota se uunista ja lusikoi pintaan glaseerauskastike. Jatka paistamista 5 minuuttia.
Ennen tarjoilua levitä vielä hieman lisää glaseerauskastiketta murekkeen pintaan. Tarjoile keitettyjen sokeriherneiden kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.