4 annosta

Lohikäärme nuudelit

Maukkaat nuudelit parsakaalilla, salaattisipulilla ja jauhelihalla. Keitetty herkullisessa kastikkeessa, jossa on fariinisokeria, japanilaista soijaa, inkivääriä, valkosipulia ja seesaminsiemeniä. Tarjoillaan cashewpähkinöiden tai auringonkukansiementen ja salaattisipulin kanssa.

Ainesosat

1 rkl öljyä
250 g jauhelihaa, kanaa, sianlihaa tai kalkkunaa
1 dl hienonnettuja cashewpähkinöitä tai auringonkukansiemeniä
1 nippu salaattisipulia
1 pieni parsakaali
4 annosta nuudeleita, keitettynä
Kastikkeeseen:
3 rkl fariinisokeria
3 rkl Mrs Cheng´s japanilaista soijaa
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl hienonnettua valkosipulia
1 rkl seesaminsiemeniä

Valmistus

  1. Aloita sekoittamalla kastikkeen ainekset.
  2. Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi. Pilko salaattisipuli, erottele valkoinen ja vihreä osa.
  3. Kuumenna öljy paistinpannussa tai wokkipannussa ja paista jauheliha muruksi yhdessä parsakaalin kanssa. Kaada paistinpannulle muodostunut rasva pois.
  4. Sekoita kastike, kuumenna kiehuvaksi ja keitä minuutti, sekoita joukkoon esikeitetyt nuudelit, cashewpähkinät tai auringonkukansiemenet sekä salaattisipulin valkoiset osat.
  5. Tarjoile nuudelit, ripottele pintaa salaattisipulin vihreä osa ja hiukan seesaminsiemeniä.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.