Maukkaat nuudelit parsakaalilla, salaattisipulilla ja jauhelihalla. Keitetty herkullisessa kastikkeessa, jossa on fariinisokeria, japanilaista soijaa, inkivääriä, valkosipulia ja seesaminsiemeniä. Tarjoillaan cashewpähkinöiden tai auringonkukansiementen ja salaattisipulin kanssa.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1 rkl öljyä
250 g jauhelihaa, kanaa, sianlihaa tai kalkkunaa
1 dl hienonnettuja cashewpähkinöitä tai auringonkukansiemeniä
1 nippu salaattisipulia
1 pieni parsakaali
4 annosta nuudeleita, keitettynä
Kastikkeeseen:
3 rkl fariinisokeria
3 rkl Mrs Cheng´s japanilaista soijaa
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl hienonnettua valkosipulia
1 rkl seesaminsiemeniä
Valmistus
Aloita sekoittamalla kastikkeen ainekset.
Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi. Pilko salaattisipuli, erottele valkoinen ja vihreä osa.
Kuumenna öljy paistinpannussa tai wokkipannussa ja paista jauheliha muruksi yhdessä parsakaalin kanssa. Kaada paistinpannulle muodostunut rasva pois.
Sekoita kastike, kuumenna kiehuvaksi ja keitä minuutti, sekoita joukkoon esikeitetyt nuudelit, cashewpähkinät tai auringonkukansiemenet sekä salaattisipulin valkoiset osat.
Tarjoile nuudelit, ripottele pintaa salaattisipulin vihreä osa ja hiukan seesaminsiemeniä.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.