Luo kalalle upea viimeinen silaus tällä herkullisella kalamarinadilla! Marinadi saa vivahteikkaan makunsa salottisipulista, fenkolista, tuoreista yrteistä, japanilaisesta soijasta, etikasta, ruokosokerista, suolasta ja pippurista.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
1 kg valinnanvapaista kalaa
Marinadiin:
2 salottisipulia hienonnettuna
2 rkl tuoretta fenkolia hienonnettuna
3 rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna (esim. timjamia, persiljaa ja oreganoa)
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
2 dl rypsi- tai oliiviöljyä
suolaa, pippuria ja ruokosokeria
Valmistus
Sekoita yhteen kaikki marinadin ainekset ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa fondia, etikkaa, suolaa, pippuria ja ruokosokeria.
Marinoi kalaa 1-3 tuntia riippuen koosta.
Grillaa kala n. 56-asteiseksi. Varo kypsentämättä liikaa, jottei kala kuivu.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.