Mrs Cheng’s kanadumplingit

Gyoza-taikinaan tehtävät kanadumplingit ovat autenttinen aasialainen herkku. Kokeile kanadumplingeja illallisella tai yum cha -tyylisellä brunssilla.

Ainesosat

n. 70 gyoza valmistaikina-arkkia
Täytteeseen:
3 dl suippokaalia pienenä silppuna
500 g kanan jauhelihaa
5 kevätsipulin vartta
4 rkl Mrs Cheng's Mushroom -soijaa
3 tl inkivääriä raasteena
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
3 tl seesamiöljyä
1,5 rkl sokeria
1,5 rkl kalakastiketta
1 tl sichuaninpippuria
suolaa
rypsiöljyä paistamiseen

Valmistus

  • Sekoita ensin täytteeseen tulevat mausteet, eli soija, inkivääri, valkosipuli, seesamiöljy, sokeri, kalakastike ja sichuaninpippuri keskenään erillisessä kulhossa. Kaada mausteseos kanajauhelihan päälle ja lisää suippokaali- ja kevätsipulisilppu. Sekoita hyvin.
  • Lisää 0,5 rkl täytettä per gyoza-arkki. Kasta sormi kylmässä vedessä ja kostuta koko gyazan reuna. Taita reunat keskelle ja sulje reunat tiiviisti täytteen ympärille.
  • Poimuta taikinan reunaa peukalon ja etusormen avulla niin, että molemmin puolin reunoja muodostuu 3-4 poimua. Varmista, että painelet poimut kunnolla kiinni, jottei täyte pääse leviämään ulos valmistettaessa. Lopputulos on puolikuunmuotoisia nyyttejä.
  • Paista gyozoja teflonpannussa öljyssä 1-2 minuuttia keskilämmöllä. Lisää n. 1 dl vettä ja sulje kannella. Höyrytä n. 3-5 minuuttia, poista kansi ja paista kunnes pohja on taas rapea.
  • Gyozat voi yhtä hyvin valmistaa yksinomaan bambuisessa höyrytyskorissa.
  • Nostele gyozat tarjoiluastiaan ja tarjoile höyryävän kuumina hyvän dippikastikkeen, kuten dumplingkastikkeen kera.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.