Herkullisessa katsu-kastikkeessa on sopivasti sekä makeutta että potkua. Tarjoile dippinä tai kastikkeena japanilaiselle wieninleikkeelle, tonkatsulle.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
4 rkl tomaattiketsuppia
2 tl HP-kastiketta
1 tl Colman’s sinappijauhetta
1 tl seesamiöljyä
1,5 rkl Miriniä
1 rkl Worcesterkastiketta
1 rkl juoksevaa hunajaa
1,5 rkl Mrs Cheng’s Japanese -soijaa
Valmistus
Kaada kaikki ainesosat pieneen kattilaan ja kiehauta samalla sekoittaen.
Tarjoile kastike lämpimänä lisukkeena.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.