Mrs Cheng’s omenakuorrute

Täydellinen maun nostattaja valkoiselle lihalle ja linnulle.

Ainesosat

2 dl Mrs Cheng’s Japanilainen soijakastike
2 rkl omenamehutiivistettä
1 kpl sipuli
3 kpl omenia, hapokkaita
2 rkl limemehua, puristettu
1 rkl öljyä

Valmistus

Kuori ja pilko sipuli, kuori omenat, poista siemenkodat ja kuutioi. Paista sipuli pienellä lämmöllä öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää omena, soijakastike ja omenamehutiiviste. Anna kiehua hiljalleen kunnes omena on täysin pehmeää.

Mausta suolalla, pippurilla ja limemehulla. Suodata kuorrute hienojakoisen siivilän läpi.

Anna jäähtyä ja käytä kuorrutteena grillattuihin ja uunissa paistetuille ruoille.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.