4 annosta
30 minuuttia

Mrs Cheng’s Sweet and Sticky Bao Bunit

Tarjoile ylijäänyt joulukinkku ihanissa bao bun -höyrysämpylöissä! Paista kinkku herkullisessa tahmaisessa ja makeassa kastikkeessa ja tarjoile se bao buneissa yhdessä marinoidun punasipulin, pak choin ja majoneesin kanssa. Viimeistele tuoreella korianterilla ja seesaminsiemenillä.

Ainesosat

400 g joulukinkkua viipaleina, ilman rasvaa tai kuorrutusta
2 rkl Thai sweet chili -kastiketta
1 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 rkl vettä
1 limen kuori hienona raasteena
1 tl siirappia
1 rkl seesaminsiemeniä
Tarjoiluun:
2 kpl pak choita
1 dl pikkelöityä punasipulia
2 rkl japanilaista majoneesia
8 kpl bao bun -sämpylää

Valmistus

  1. Hienonna pak choit.
  2. Leikkaa kinkku n. 2 x 2 cm paloiksi.
  3. Kaada kaikki glaseerauskastikkeen ainesosat paistinpannulle ja kiehauta.
  4. Lisää kinkku ja kuumenna uudestaan.
  5. Kasta pak choit kiehuvassa vedessä ja anna kuivua talouspaperin päällä.
  6. Lämmitä bao bun -sämpylät pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Asettele kaikki täytteet tarjolle pöydällä niin, että jokainen voi täyttää bao bunit kinkulla, pak choilla, punasipulilla ja majoneesilla.

 

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.