Mikset kokeilisi Pinsaa tänä viikonloppuna – aasialaisella vivahteella! Tarjoilemme tämän biancon crème fraîchea ja juuston kera, päällä soijalla ja inkiväärillä maustettua lohta, marinoitua punasipulia, rucolaa ja seesaminsiemeniä.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
4 pinsa- tai pizzapohjaa
4 dl crème fraîchea
200 g juustoraastetta
200g tuoretta lohta, viipaleina
100 g marinoitua punasipulia
2 rkl seesaminsiemeniä
50 g rucolaa ja pinaattia
2 rkl Mrs Cheng´sin japanilaista soijaa
1 tl raastettua inkivääriä
Majoneesia
Valmistus
Levitä pohjalle crème fraichea ja ripottele päälle juustoraastetta.
Paista pinsa pizzakivellä grillissä tai kuumassa uunissa.
Sekoita soija ja inkivääri keskenään. Viipaloi lohi ohuiksi viipaleiksi ja nostele ne liemeen ja laita sivuun.
Nostele kuuma pizza päälle rucolaa tai pinaattia, sipulia ja marinoitua lohta, ripottele päälle seesaminsiemeniä ja hiukan majoneesia.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.