Mikset kokeilisi jotain uutta rapujuhliin- wokkaa Mrs Cheng’s Red currylla maustetut rapusi ja tarjoa ravut tuoreen leivän ja limen kanssa.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
2 rasiaa keitettyä rapuja kuorineen
1 tölkki Mrs Cheng´sin punaista currya
Limen viipaleita
Marinadi:
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
2 kpl punaista chiliä, viipaloituna
2 rkl limemehua
2 rkl Mrs Cheng´sin japanilaista soijaa
1 dl öljyä
Tarjoilua varten:
leipää
Valmistus
Huuhtele ravut nopeasti ja valuta ne sitten kunnolla.
Sekoita marinadi ja pyörittele ravut siinä ja anna marinoitua 1 tunti. Kääntele rapuja välillä.
Laita wok-pannu kuumenemaan ja kun se on todella kuuma, lisää ravut.
Anna niiden paistua noin 5 minuuttia, samalla sekoitellen niitä.
Kaada joukkoon curry ja anna kiehua.
Tarjoa ravut lämpimänä leivän ja limen kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.