Mrs Cheng’s rapea punakaalisalaatti

Rapea punakaalisalaatti ruokavehnällä. Maukas kasvisruoka lisuke.

Ainesosat

300 g ohueksi viipaloitua punakaalia
1 punasipuli ohuina siivuina
2 punaista omenaa ohuina viipaleina
2 dl tuoreita yrttejä
Kastike:
3 rkl puristettua appelsiinin mehua
2 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
2 rkl rypsiöljyä
Ruokavehnärouhe:
1 dl ruokavehnää
2 dl vettä
2 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
2 rkl rypsiöljyä

Valmistus

4-6 hlöä (buffet)

Keitä vesi ja soija, lisää joukkoon ruokavehnä ja keitä hiljalleen 10 minuuttia. Valuta vesi pois ja anna jäähtyä. Laita keitetty ruokavehnä kulhoon ja sekoita öljyssä. Levitä rouhe sen jälkeen leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda rouhe uunissa 200° asteessa n. 10 minuuttia kunnes ruokavehnästä tulee rapeaa.
Sekoita keskenään kastikkeen ainekset. Sekoita salaatti, mausta kastikkeella ja sirottele päälle hieman suolaa ja pippuria. Tarjoile salaatti kulhoissa ja ripottele päälle paahdettu ruokavehnä tuomaan rapeutta.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.