4 annosta

Mrs Cheng´sin Red Pork

Fantastista punertavaksi haudutettua porsaanliha – Red pork – joka on kypsennetty pehmeäksi viinissä ja sitten glaseerattu soijalla, inkiväärillä, tähtianiksella ja fariinisokerilla. Ihanan maukasta riisin ja höyrytettyjen vihannesten kanssa.

Ainesosat

600 g tuoretta porsaan kylkeä
2,5 dl valkoviiniä
2 rkl Mrs Cheng´sin japanilaista soijaa
1 rkl Mrs Cheng´sin kiinalaista soijaa
3 cm pala tuoretta inkivääriä viipaloituna
2 kpl tähtianista
2 kpl laakerinlehteä
1 rkl fariinisokeria
Tarjoiluun:
4 annosta riisiä
Höyrytettyjä vihanneksia

Valmistus

  1. Leikkaa porsaan kylki 2-3 cm:n paloiksi. Laita kattilaan ja täytä se sitten kylmällä vedellä. Aseta liedelle ja anna kiehahtaa. Keitä minuutti korkealla lämmöllä. Kaada lihat siivilään ja pese palat huolellisesti kylmässä vedessä, jotta kaikki epäpuhtaudet katoavat.
  2. Laita liha tiiviisti kattilaan ja kaada päälle viini. Lisää vettä, niin että liha peittyvät.
  3. Lisää muut ainekset ja anna lihan kiehua kannen alla noin 1,5 tuntia, kunnes se on todella kypsää.
  4. Nostele lihanpalat pois ja anna nesteen vielä kiehua, kunnes sitä on jäljellä on noin 1 dl.
  5. Lisää liha ja glaseeraa ne liemessä. Mausta soijalla ja pippurilla.
  6. Tarjoile liha valkoisen riisin ja höyrytettyjen vihannesten kanssa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.