Kiinalaisravintoloiden klassikkoruoka, naudanlihaa ja bambunversoja on myös helppo valmistaa itse kotona. Marinoi lihasta maistuvaa hoisin-kastikkeellamme, inkiväärillä ja chilillä. Tarjoile riisin ja parsakaalin kera.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
400 g naudanlihasuikaleita, esim. ulkofileetä
1 tlk bambunversoviipaleita
2 rkl öljyä
1 keltasipuli viipaleina
1 rkl inkivääriä raasteena
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
1 rkl punaista chiliä ohuina siivuina
2 kpl kevätsipuleja ohuina siivuina
1 dl hoisin-kastiketta, ks. resepti alta
1 tl seesamiöljyä
Tarjoiluun:
Parsakaalia ja riisiä
Valmistus
Marinoi lihaa 30 minuuttia hoisin-kastikkeessa, seesamiöljyssä, inkiväärissä ja chilissä.
Valuta liha ja säästä marinadi myöhempää käyttöä varten.
Kuumenna ruokaöljy tilavassa paistinpannussa ja kypsennä liha yhdessä sipulin, bambunversojen ja kevätsipulin kanssa.
Lisää joukkoon marinadi ja kiehauta. Mausta suolalla, pippurilla ja seesamiöljyllä.
Tarjoile naudanliha parsakaalin ja riisin kera.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.