4 annosta

Pad Thai katkarapujen kanssa

Pad thai ruokaa voidaan varioida loputtomasti, tässä valmistan sen isoista katkaravuista. Tarjoile hienonnettujen pähkinöiden ja korianterin kanssa.

Ainesosat

300 g riisinuudeleita
200g Vannamei-katkarapuja kuorittuna, sulatettuna, valutettuna
2 kpl pientä keltasipulia suikaleina
4 kpl salaattisipulia suikaleina
3 rkl öljyä
1 kourallinen ituja
100 g valkokaalia suikaleina
2 kpl kananmunaa
2 dl maapähkinöitä, cashew- tai auringonkukansiemeniä
1 nippu tuoretta korianteria
Kastiketta varten:
2 rkl kalakastiketta
2 rkl tuoretta limemehua
2 rkl sokeria
2 rkl Mrs Cheng´s japanilaista soijaa
2 dl vettä
Sambal oelek chilitahnaa maun mukaan
4 kpl valkosipulinkynttä ohuina viipaleina

Valmistus

  1. Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ne kylmällä vedellä ja sekoita joukkoon öljy, jotta ne eivät tartu kiinni.
  2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset pienessä kulhossa.
  3. Riko munat ja vatkaa ne kevyesti haarukalla.
  4. Paista sipuli, salaattisipuli ja valkokaali tilavassa paistinpannussa muutaman minuutin ajan. Lisää katkaravut joukkoon ja paista vielä 1 minuutti.
  5. Sekoita joukkoon kastike, idut ja keitetyt nuudelit. Kuumenna, sekoita joukkoon munat ja kuumenna kaikki kiehuvaksi.
  6. Annostele syville lautasille ja ripottele pinnalle hienonnettua pähkinää ja korianteria.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.