8 annosta
40 minuuttia

Perunasalaatti seesami-soijakastikkeella

8-10 henkilön buffetti

Ainesosat

1 kg pieniä perunoita (kiinteitä)
3 rkl rypsiöljyä
4 valkosipulin kynttä
2 rkl seesaminsiemeniä
1 dl tuoreita yrttejä, esim. persiljaa, kevätsipulia...
Seesami-soijakastike:
1 dl crème fraichea
1 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
1 tl seesamiöljyä
1 rkl kuivattua rakuunaa

Valmistus

  1. Keitä perunoita n. 15 min suolalla maustetussa vedessä ja anna jäähtyä.
  2. Hienonna valkosipuli ja sekoita yhteen seesaminsiementen ja öljyn kanssa.
  3. Nosta perunat uunipellille ja painele niitä niin, että ne halkeilevat ja ripottele päälle suolaa ja öljyä. Paahda perunoita 200°-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
  4. Sekoita yhteen kastikkeen ainekset.
  5. Ota perunat uunista, kun ne ovat saaneet hienon kullanruskean värin ja levitä päälle seesami-soijakastiketta ja viimeistele tuoreilla yrteillä.

 

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.