1 dl tuoreita yrttejä, esim. persiljaa, kevätsipulia...
Seesami-soijakastike:
1 dl crème fraichea
1 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
1 tl seesamiöljyä
1 rkl kuivattua rakuunaa
Valmistus
Keitä perunoita n. 15 min suolalla maustetussa vedessä ja anna jäähtyä.
Hienonna valkosipuli ja sekoita yhteen seesaminsiementen ja öljyn kanssa.
Nosta perunat uunipellille ja painele niitä niin, että ne halkeilevat ja ripottele päälle suolaa ja öljyä. Paahda perunoita 200°-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Sekoita yhteen kastikkeen ainekset.
Ota perunat uunista, kun ne ovat saaneet hienon kullanruskean värin ja levitä päälle seesami-soijakastiketta ja viimeistele tuoreilla yrteillä.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.