Ihanan rapeat perunavohvelit, jotka kypsennät vohveliraudalla. Lisukkeena kermainen kaalisalaatti, joka on maustettu soijalla, inkiväärillä ja seesamiöljyllä.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
800 g keitettyjä keskikokoisia perunoita kuorineen
Coleslaw:
4 rkl majoneesia
1 rkl Mrs Cheng´sin japanilaista soijaa
1 rkl raastettua inkivääriä
1 rkl limemehua
1-3 mm seesamiöljyä
2 rkl seesaminsiemeniä
400 g raastettua valkokaalia
Valmistus
Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
Kuumenna vohvelirauta korkeimmalle lämmölle, voitele rasvalla ja lisää perunat yksitellen raudalle.
Paina rauta kiinni ja paista perunaa niin kauan että siitä tulee rapea ja kauniin ruskea.
Tarjoa vohvelit tuoreena raikkaan coleslawin kanssa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.