4 annosta

Ramen broilerilla ja kasviksilla

Herkullinen ramen kanalla, nuudeleilla ja kasviksilla maukkaassa liemessä. Koristele keitetyllä kananmunalla, kevätsipulilla, chilihiutaleilla ja korianterilla.

Ainesosat

200 g nuudeleita, kuivattuja
300 g broilerin rintafileetä
2 rkl öljyä
150 g sieniä - siitakkeita tai osterivinokkaita
2 pak choita
100 g ituja
4 kpl pehmeäksi keitettyjä munia
Liemeen:
1 l vettä
3 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
3 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl seesamiöljyä
Tarjoiluun:
Chilihiutaleita, seesaminsiemeniä, kevätsipulia ja korianteria

Valmistus

  1. Paista broilerin fileet öljyssä, anna levätä 10 minuutta ja leikkaa sen jälkeen suikaleiksi.
  2. Kuullota sienet pikaisesti öljyssä ja laita ne sitten sivuun.
  3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele ne kylmällä vedellä.
  4. Keitä liemeen tulevat ainekset, mausta fondilla ja soijalla.
  5. Leikkaa pak choit kahtia ja keitä niitä liemessä 1 minuutti ja laita ne sitten sivuun.
  6. Upota idut 30 sekunniksi keittoon ja laita ne sitten sivuun.
  7. Asettele nuudelit, sienet, idut, pak choit ja munat syviin lautasiin ja kaada liemi päälle. Viimeistele chilihiutaleilla, seesaminsiemenillä, kevätsipulilla ja korianterilla.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.