Rapea lehtikaali

Ainesosat

300 g tuoretta lehtikaalia
3 rkl rypsiöljyä
Kastike:
2 tl jauhettua pomeranssia
1 tl jauhettua neilikkaa
2 tl limemehua puristettuna
2 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
1 rkl rypsiöljyä

Valmistus

4-6 hlöä, buffet

Revi lehtikaali pienemmiksi lehdiksi ja poista puinen varsi. Huuhtele ja valuta kaali ja kuivaa talouspaperilla. Sekoita kastikeainekset keskenään kulhossa. Levitä kaali leivinpaperin päälle uunipellille, pirskota kastiketta päälle ja sekoita huolellisesti. Paahda lehtikaalta 120° asteessa n. 20-25 minuuttia kunnes siitä tulee rapeaa. Tarjoile lehtikaali rapeana lisukkeena tai snacksina.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.