4 minuuttia

Rapeat osterivinokkaat bao buneihin

Ainesosat

400 g osterivinokkaita
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 rkl rypsiöljyä
4 rkl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
1 dl vettä
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl fariinisokeria

Valmistus

Hienonna sipuli ja pilko valkosipuli ja sienet ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota sipulia, valkosipulia ja sieniä muutama minuutti, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää soija, vesi, riisiviinietikka ja fariinisokeri. Jatka paistamista, kunnes neste on haihtunut ja sienistä on tullut rapeita. Tarjoile sienet bao bunien kanssa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.