Roujiamo on kiinalainen versio hampurilaisista. Me valmistamme roujiamoa porsaan kasslerista ja pitaleivistä ja kokonaisuuden kruunaavat glaseerauskastike ja rapea coleslaw.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
600 g porsaan kassleria
4 pitaleipää
2 rkl öljyä
salaatinlehtiä
Glaseeraus:
2 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl Sambal Oelek -tahnaa
2 tl juoksevaa hunajaa
1 tl seesamiöljyä
Coleslaw:
200 g kaalia hienonnettuna
100 g porkkanaa karkeana raasteena
100 g retiisiä silppuna
2 retiisiä silppuna
2 kevätsipulia silppuna
1 rkl appelsiinimehua
3 rkl sweet chili -kastiketta
1 rkl inkivääriä raasteena
0,5 rkl limen mehua
0,5 dl majoneesia
Valmistus
Poista lihasta näkyvät jänteet ja kova rasva ja mausta suolalla ja pippurilla.
Valmista liha uunissa tai grillissä, 150° asteessa 30 minuuttia, laske lämpötila 100° asteeseen ja jatka paistamista 4 tuntia. Anna jäähtyä ja leikkaa sitten neljään osaan.
Valmista glaseerauskastike ja coleslaw sekoittamalla kaikki niihin tulevat ainesosat omissa kulhoissaan.
Grillaa kasslerpaloja samalla glaseerauskastiketta pintaan sivellen, kunnes liha on kypsää. Paista pitaleipiä pienessä määrässä öljyä, kunnes ne paisuvat.
Kokoa liha, salaatti ja coleslaw pitaleivän sisään ja nauti!
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.