4 annosta

Satay-uunimakkara

Arkiruoan ei tarvitse olla tylsää! Kokeile hauskaa fuusioruokaa: satay-uunimakkaraa, jossa kotiruokien klassikko saa hauskaa uutta makua satay currysta. Viimeistele herkullisilla kasviksilla.

Ainesosat

1-2 lenkkimakkaraa n. 800 g
1 tlk Mrs Cheng's Satay -ateriakastiketta
1 dl pankojauhoja
25 g voita
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 pak choi
1 punasipuli
Tarjoiluun:
riisiä ja paahdettua sipulia

Valmistus

  • Pilko kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.
  • Leikkaa makkaraan viiltoja ja laita se uunivuokaan.
  • Paista uunissa 225° asteessa 5 minuuttia, niin että makkara halkeaa auki.
  • Ota vuoka pois uunista, lisää vuokaan kasvikset ja kaada päälle satay-kastike.
  • Viimeistele levittämällä makkaran päälle pankojauhot ja sivelemällä voi päälle ohuelti.
  • Laita vuoka takaisin uuniin 20 minuutiksi.
  • Tarjoile riisin ja paahdetun sipulin kanssa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.