Hyvä kasvisnuudelivokki vihanneksilla ja tofulla, joka on saanut makunsa japanilaisesta soijasta ja tulisesta sichuan-chiliöljystä.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
200 g munanuudeleita
3 rkl öljyä
400 g vokkivihanneksia
200 g pehmeää silken-tofua
2 rkl Mrs Cheng’s Japanese -soijaa
Sichuan-chiliöljyä, ks. resepti alta
Valmistus
Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy paistinpannussa, paista tofua pikaisesti ja laita se sitten sivuun.
Paista vokkivihannekset pikaisesti kovalla lämmöllä. Lisää hetken päästä nuudelit ja jatka paistamista minuutti.
Lisää tofu varovasti sekaan ja mausta sichuan-chiliöljyllä sekä japanilaisella soijalla.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.