4 annosta

Sichuan-nuudelit

Hyvä kasvisnuudelivokki vihanneksilla ja tofulla, joka on saanut makunsa japanilaisesta soijasta ja tulisesta sichuan-chiliöljystä.

Ainesosat

200 g munanuudeleita
3 rkl öljyä
400 g vokkivihanneksia
200 g pehmeää silken-tofua
2 rkl Mrs Cheng’s Japanese -soijaa
Sichuan-chiliöljyä, ks. resepti alta

Valmistus

  1. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa, paista tofua pikaisesti ja laita se sitten sivuun.
  3. Paista vokkivihannekset pikaisesti kovalla lämmöllä. Lisää hetken päästä nuudelit ja jatka paistamista minuutti.
  4. Lisää tofu varovasti sekaan ja mausta sichuan-chiliöljyllä sekä japanilaisella soijalla.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.