Kokeile syödä gyozaa eri tavalla – mutta silti herkullisesti! Dippaa hyvään kastikkeeseen ja nauti!
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
Wonton tai gyoza taikinalevyjä
Jauhelihataikina:
500 g kanan jauhelihaa
1 dl kermaa
4 rkl korppujauhoa
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
4 rkl öljyä
Tarjoiluun:
Dippikastikkeita, esim. spicy teriyaki, ks. reseptejä sivuiltamme
Valmistus
Yhdistä kerma, valkosipuli, soija ja korppujauhot.
Sekoita joukkoon kanan jauheliha ja työstä tasaiseksi taikinaksi. Anna levätä jääkaapissa 30 minuuttia.
Kuumenna öljy pannussa ja lisää jauheliha pieniksi keoiksi pannulle.
Lisää taikinalevyt jauhelihakekojen päälle ja paina litteäksi (varo polttamasta sormiasi).
Lisää muutama ruokalusikallinen vettä ja laita kansi päälle. Nosta kansi muutaman minuutin kuluttua ja käännä gyozat.
Paista vielä muutama minuutti ja laita sitten valmiit gyozat tarjoiluvadille.
Tarjoile gyozat yhden tai parin hyvän dipin kanssa, esim. spicy teriyaki.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.