Soijaglaseeratut ribsit

Ainesosat

2 kg ribsejä, kotona paistettuja tai kaupan valmiita (sous vide)
Glaseeraus:
1 dl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa
1 rkl tuoretta raastettua inkivääriä
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl fariinisokeria
1 rkl perunajauhoja
Puristettua limemehua

Valmistus

4-6 hlöä, buffet

Sekoita soija, inkivääri, valkosipuli ja fariinisokeri kattilassa ja kiehauta. Sekoita keskenään perunajauhot ja 1 rkl kylmää vettä ja lisää se kastikkeeseen sekoittaen. Mausta limellä ja anna jäähtyä. Sivele ohuelti ribseille ja tarjoile ne lämpiminä ja vastapaistettuina.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.