Soijagraavattu lohi

Ainesosat

Lohifilee, ruodoton nahalla
Graavaus lohikiloa kohden:
2 tl karkeaksi rouhittua valkopippuria
3 rkl suolaa
2 rkl sokeria
2 rkl fariinisokeria
1 dl Mrs Cheng's Japanilaista soijaa

Valmistus

Sekoita keskenään valkopippuri, suola, sokeri ja fariinisokeri. Hiero mausteseos kalaan ja laita se pakastepussiin ja tasaiselle alustalle jääkaappiin. Lisää muutaman tunnin päästä soija ja jatka graavausta 2 vuorokautta. Käännä pakastepussi ympäri tasaisin väliajoin. Kun lohen graavaus on valmis, valuta neste pois, jottei graavaus mene yli ja kalasta tule liian suolaista. Leikkaa lohi ohuiksi siivuiksi ja tarjoile hyvillä lisukkeilla.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.