Soijamajoneesi

Ainesosat

2 kpl munankeltuaisia
1 rkl Dijon-sinappia
2 tl valkoista viinietikkaa
3 dl rypsiöljyä
3-4 rkl Mrs Cheng’s Japanilainen soijakastike

Valmistus

Keitä soijakastiketta kattilassa kunnes noin puolet on haihtunut. Laita sivuun jäähtymään. Sekoita munankeltuaiset, sinappi ja viinietikka erillisessä kulhossa. Valuta öljy sekaan samalla sekoittaen. Lisää lopuksi jäähtynyt soijakastike joukkoon vähän kerrallaan. Maista välillä että majoneesi on sopivan suolaista.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Tack!

Ditt tävlingsbidrag är mottaget. Lycka till!

Hälsningar Teamet på Mrs Chengs

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.