Soijamajoneesi

Ainesosat

2 kpl munankeltuaisia
1 rkl Dijon-sinappia
2 tl valkoista viinietikkaa
3 dl rypsiöljyä
3-4 rkl Mrs Cheng’s Japanilainen soijakastike

Valmistus

Keitä soijakastiketta kattilassa kunnes noin puolet on haihtunut. Laita sivuun jäähtymään. Sekoita munankeltuaiset, sinappi ja viinietikka erillisessä kulhossa. Valuta öljy sekaan samalla sekoittaen. Lisää lopuksi jäähtynyt soijakastike joukkoon vähän kerrallaan. Maista välillä että majoneesi on sopivan suolaista.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.