Soijapaahdettu kaali

Ainesosat

Pussillinen lehtikaalia
3 rkl rypsiöljyä
1 rkl Mrs Cheng’s Kiinalainen soijakastike
2 rkl seesaminsiemeniä

Valmistus

Paloittele kaali, poista kovat osat. Huuhtele kaalit ja anna kuivua hetken. Laita kaali kulhoon ja mausta öljyllä, soijalla ja seesaminsiemenillä. Asettele kaali uuniritilälle ja paahda uunissa n. 10 minuuttia, 150 asteessa. Laske lämpötila sitten 75 asteeseen ja anna paahtua vielä 45 minuuttia kunnes kaali on rapeaa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Valitsemalla “hyväksyn evästeet” osoitat hyväksyväsi evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.