8 annosta

Soijapaahdetut palsternakat soijamajoneesilla

Soijapaahdetut palsternakat soijamajoneesilla ovat herkullinen lisuke grilliruoalle tai hyvä ruoka noutopöytään.

Ainesosat

6-8 palsternakkaa
Rypsiöljyä
Voita
Mrs Cheng's Japanese Soijaa
Suolaa ja pippuria
Soijamajoneesi:
2 kananmunan keltuaista
1 rkl dijonsinappia
2 tl valkoviinietikkaa
3 dl rypsiöljyä
3-4 rkl Mrs Cheng's Japanese soijaa
1 tl paahdettua seesamiöljyä

Valmistus

Soijapaahdetut palsternakat

  • Lämmitä uuni 225 asteeseen
  • Kuori ja pilko palsternakat suupalan kokoisiksi paloiksi.
  • Levitä palsternakat uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle.
  • Sulata voi ja sekoita joukkoon rypsiöljy ja soija.
  • Sivele voi-öljy-soijaseos palsternakoille. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paahda palsternakkoja uunin keskitasolla 20-25 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet ja kauniin kullanruskeita.
  • Nosta palsternakat tarjoiluvadille, koristele salaatilla ja levitä päälle soijamajoneesia.

 

Soijamajoneesi

  • Kaada soija pieneen kattilaan, kiehauta ja keitä, kunnes puolet on haihtunut. Ota pois liedeltä ja anna jäähtyä. Viilennä jääkaapissa.
  • Sekoila yhteen keltuaiset, dijon-sinappi ja etikka.
  • Vatkaa joukkoon rypsi- ja seesamiöljy vähän kerrallaan, kunnes olet tyytyväinen majoneesin koostumukseen.
  • Lisää lopuksi soija vähän kerrallaan.
  • Tarkista maku ja suolaisuus.

 

Laita kaikki tarjoiluvadille, koristele salaatilla ja levitä päälle soijamajoneesia.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.