4 annosta

Soijapaahdetut porkkanat

Ainesosat

800 g porkkanoita
Glaseeraukseen:
2 rkl japanilaista soijaa
2 tl seesamiöljyä
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 tl sitruunan mehua
1 rkl öljyä
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Suolaa ja mustapippuria

Valmistus

Pese ja harjaa porkkanat huolellisesti. Jos porkkanat ovat isoja, voit jakaa ne kahtia. Sekoita glaseerauskastikkeen ainesosat keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita porkkanat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille, levitä päälle kastike ja sekoita. Paahda porkkanoita uunissa 200-asteessa n. 20-25 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet väriä.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.