4 annosta

Soijapaistettu ankka

Ainesosat

600 g ankanrintaa
Marinadi:
4 rkl Mrs Cheng’s Japanilainen soijakastike
0,5 rkl GoChuJang, korealainen chilipasta
2 rkl nestemäistä hunajaa
0,5 rkl puristettua limemehua
1 tl seesamiöljyä
1 rkl hienonnettua valkosipulia
Tarjoiluun:
Soijakurkku
Srirasha -tai chilimajoneesia
Salaatinlehtiä
Jasmiiniriisiä

Valmistus

Jaa ankanrinta pituussuunnassa ja aseta marinointipussiin. Sekoita marinadin ainekset ja lisää pussiin. Anna marinoitua jääkaapissa yön yli. Nosta ankka pussista ja ruskista pinta kauttaaltaan. Aseta ankanrinta yhdessä marinadin kanssa uunivuokaan. Paista uunissa 110° haluttuun kypsyysasteeseen (medium 60°- 62° sisälämpötila). Lisää marinadia ankan pinnalle paistamisen aikana.

Anna ankan levätä muutama minuutti ennen kuin viipaloit siitä ohuita siivuja. Asettele siivut salaatinlehdelle kurkun, majoneesin ja riisin kanssa.

Soijakurkku resepti

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.