Maukas salaatti makean tulisella grillikanalla on fantastinen makean ja suolaisen yhdistelmä! Hedelmäinen salaatti maustetaan kastikkeella, jossa maistuu mangochutney, sitruuna ja öljy.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
500 g broilerin reisi- tai rintafileetä
kasviksia, esim. friseesalaattia, babypinaattia, vesimelonia, mangoa ja punasipulia
yrttejä, esim. lehtipersiljaa tai thaibasilikaa
Glaseerauskastike:
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
1 rkl inkivääriä
1 mm cayennepippuria
1 tl oreganoa
2 rkl japanilaista soijaa
1 rkl Thai Sweet chili -kastiketta
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
1 rkl rypsiöljyä
Kastike:
4 rkl mango chutneyta
2 rkl sitruunan mehua
2 rkl rypsiöljyä
tilkka hot saucea
Valmistus
Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Sekoita yhteen kastikeainekset ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Mausta kanafileet ja grillaa keskilämmöllä kypsäksi. Anna fileiden levätä joitain minuutteja ja leikkaa sitten hienoiksi suikaleiksi. Kääntele niitä glaseerauskastikkeessa niin, että ne maustuvat kunnolla.
Sekoita kasvikset ja hedelmät mango chutney -kastikkeessa ja asettele ne tarjoiluvadille. Lisää päällimmäiseksi kana ja ripottele päälle yrtit.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.