Herkullisia paistettuja vihanneksia maukkaaseen dippikastikkeeseen upotettavaksi! Täydellinen sormiruoka!
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
Taikinaa varten:
1 dl maissitärkkelystä
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
5 rkl jääkylmää vettä
Paistamiseen:
Erilaisia vihanneksia, kuten parsakaalia, paprikaa, osterivinokasta, salaattisipulia, punasipulia ja paljon muuta.
Öljyä paistamiseen
Dipit, kuten esimerkiksi Korianteri-Inkivääri-Lime-kastike
Valmistus
Sekoita kuivat aineet keskenään suuressa kulhossa.
Lisää vesi ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Valmista taikina vasta juuri ennen käyttöä.
Leikkaa halutut vihannekset ohuiksi paloiksi. Muista, että kovat vihannekset on leikattava ohuiksi viipaleiksi, jotta ne ehtivät kypsyä rasvakeittimessä.
Kuumenna öljy noin 180°C. Kasta kasvikset taikinaan, anna ylimääräisen taikinan valua pois ja upota rasvakeittimeen, paista muutama minuutti.
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.