4 annosta

Tempura

Herkullisia paistettuja vihanneksia maukkaaseen dippikastikkeeseen upotettavaksi! Täydellinen sormiruoka!

Ainesosat

Taikinaa varten:
1 dl maissitärkkelystä
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
5 rkl jääkylmää vettä
Paistamiseen:
Erilaisia vihanneksia, kuten parsakaalia, paprikaa, osterivinokasta, salaattisipulia, punasipulia ja paljon muuta.
Öljyä paistamiseen
Dipit, kuten esimerkiksi Korianteri-Inkivääri-Lime-kastike

Valmistus

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään suuressa kulhossa.
  2. Lisää vesi ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Valmista taikina vasta juuri ennen käyttöä.
  3. Leikkaa halutut vihannekset ohuiksi paloiksi. Muista, että kovat vihannekset on leikattava ohuiksi viipaleiksi, jotta ne ehtivät kypsyä rasvakeittimessä.
  4. Kuumenna öljy noin 180°C. Kasta kasvikset taikinaan, anna ylimääräisen taikinan valua pois ja upota rasvakeittimeen, paista muutama minuutti.
  5. Tarjoile dippikastikkeen, kuten esimerkiksi Korianteri-Inkivääri-Lime-kastikkeen kanssa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.