4 annosta

Teriyakilohi nuudeleilla

Suussa sulavaa lohta sichuan-öljyllä ja soijalla maustetulla paistetulla nuudelilla ja vokkivihanneksilla. Levitä päälle teriyakikastiketta ja viimeistele raikkailla limeviipaleilla.

Ainesosat

600 g, 4 palaa lohta
Teriyakikastike, ks. resepti alta
Limeä tarjoiluun
Nuudeleihin:
200 g munanuudeleita
2 rkl öljyä
400 g vokkivihanneksia
2 rkl Mrs Cheng’s Japanese -soijaa
Sichuan-chiliöljyä, ks. resepti alta

Valmistus

  1. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista vokkivihannekset pikaisesti kuumalla lämmöllä.
  3. Lisää muutaman minuutin päästä nuudelit ja paista vielä minuutti, mausta sichuan-chiliöljyllä ja japanilaisella soijalla.
  4. Paista lohi uunissa tai grillissä, levitä päälle teriyakikastike ja tarjoile limen ja nuudelien kanssa.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.