Suussa sulavaa lohta sichuan-öljyllä ja soijalla maustetulla paistetulla nuudelilla ja vokkivihanneksilla. Levitä päälle teriyakikastiketta ja viimeistele raikkailla limeviipaleilla.
Tulosta
Lähetä
Jaa
Ainesosat
600 g, 4 palaa lohta
Teriyakikastike, ks. resepti alta
Limeä tarjoiluun
Nuudeleihin:
200 g munanuudeleita
2 rkl öljyä
400 g vokkivihanneksia
2 rkl Mrs Cheng’s Japanese -soijaa
Sichuan-chiliöljyä, ks. resepti alta
Valmistus
Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista vokkivihannekset pikaisesti kuumalla lämmöllä.
Lisää muutaman minuutin päästä nuudelit ja paista vielä minuutti, mausta sichuan-chiliöljyllä ja japanilaisella soijalla.
Paista lohi uunissa tai grillissä, levitä päälle teriyakikastike ja tarjoile limen ja nuudelien kanssa.
Liitettävä resepti
Jo
1960...
Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana. Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.