3 annosta

Tofu-currya paksoilla

Tarjoile tämä kasvisversio Panaeng currysta jossa tofua, paksoita ja vesikastanjoita. Nauti keitetyn riisin, tuoreiden yrttien ja ohuiksi viipaloidun paprikan kanssa.

Ainesosat

1 tölkki Mrs Cheng´sin Panaeng Curryä
200 g tofua, kuutioituna
1 l vettä
1 rkl suolaa
1 kpl paksoi, suikaloitu
100 g vesikastanjoita, viipaleina
Tarjoilua varten:
Keitetty riisi
Tuoreet yrtit, esim. korianteri ja vesikrassi
1 pieni punainen paprika ohuiksi viipaloituna

Valmistus

  1. Kiehauta 1 litra vettä, mausta ripauksella suolalla.
  2. Ota kattila liedeltä ja laita tofu kuumaan suolaveteen. Anna seistä 10-15 min.
  3. Kuumenna curry kattilassa ja lisää joukkoon kaikki loput vihannekset.
  4. Anna kiehua hetki ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Poimi tofu suolavedestä ja anna valua hetki. Nostele sitten tofut curryn joukkoon.
  6. Tarjoile pata kuumana riisin, paprikan ja yrttien kera.

Liitettävä resepti

Jo 1960...

Mrs Cheng’s – brändillä on pitkät perinteet aasialaisen ruoan asiantuntijana.  Mrs Cheng’s -tuotteiden korkean laadun ja herkullisen, autenttisen maun takana ovat erinomaiset raaka-aineet ja reseptit.

Kiitos!

Olemme vastaanottaneet vastauksesi. Onnea arvontaan!

Kiitos!

Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on saapunut kuluttajapalveluumme, käsittely voi kestää muutaman päivän. Kiitos kärsivällisyydestäsi.